Το πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων παίζεται στα play offs. Στα τελευταία χρόνια συνήθως το πρωτάθλημα κρινόταν στη δεύτερη αγωνιστική των play offs εκτός από φέτος. Η φετινή χρονιά επιφύλαξε πολλές εκπλήξεις και ανακατατάξεις στο πρωτάθλημα.

 Μήνα με μήνα η βαθμολογία άλλαζε. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ Λεμεσού έχει το πρώτο λόγο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ήταν μια ομάδα που έδειξε σταθερότητα σε όλη τη χρονιά. Όμως για μένα το πρωτάθλημα αξίζει να το πάρει η ομάδα του ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.

  Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε να παίζει από τον Ιούλιο του 2011 και συνέχισε να παίζει στην Ευρώπη κάνοντας μας όλους περήφανους μέχρι και τον Απρίλη του 2012. Έπαιξε τα διπλάσια για να μην πούμε τριπλάσια παιγνίδια από τις άλλες Κυπριακές ομάδες και ειδικά από την ΑΕΛ. Έπαιξε με ομάδες πολύ πιο δύσκολες και πολλές φορές ανίκητες. Μόνο που το ΑΠΟΕΛ κατάφερνε και τις νικούσε. Τώρα φυσικά με δύο νίκες και μία ισοπαλία και μια νίκη της ΑΕΛ το πρωτάθλημα πάει στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου που πιστεύω είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ. Για μένα οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ είναι οι πρωταθλητές. Μακάρι να γίνει έτσι και σε δύο βδομάδες να πανηγυρίζουμε το Πρωτάθλημα έξω από το Οίκημα του ΑΠΟΕΛ.  Στο κάτω κάτω μόνο το ΑΠΟΕΛ μπορεί να βγάλει ασπροπρόσωπη τη Κύπρο στο εξωτερικό και καμιά άλλη ομάδα. Πιστεύω θα το πάρει το ΑΠΟΕΛ.

 

Μιχάλης Νικολάου

Δ1.                                                                                      

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Advertisements