Λονδίνο: Τι θα λέγατε να «πετούσατε» στους αιθέρες, απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις μιας πολυτελούς κατοικίας λίγο «αφ’ υψηλού» βρε αδερφέ; Τώρα, μάλιστα, που ανεβαίνει διαρκώς η στάθμη των υδάτων και η γη κινδυνεύει να… εξαφανιστεί;

Αυτά είχε στο μυαλό του ο δημιουργικός σχεδιαστής Timon Sager αλλά και μια κρυφή επιθυμία του: Να πετάξει στα ουράνια παίρνοντας μαζί το σπίτι του, το ακριβό ηχοσύστημά του αλλά και την Plasma τηλεόρασή του! Απίστευτο! Εδώ κιαν μιλάμε για ανέσεις…. !

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πρωτοποριακό Wolke 7, ένα «ιπτάμενο» πολυτελές σπίτι, που ανεβάζει τους ενοίκους του… στους επτά ουρανούς (κυριολεκτικά, όμως!). Το όνειρο κάθε απλού θνητού αλλά και ονειροπόλου ταξιδιώτη έγινε πράξη εν μία νυκτί. Πρώτα στο μυαλό του δημιουργού και μετά στα… σύννεφα.

Η εν λόγω «κατοικία», λοιπόν, που μοιάζει να έρχεται από το μέλλον είναι ένα εντυπωσιακό αερόστατο, στη βάση του οποίου τοποθετείται η «έπαυλη» των ονείρων σας, με κουζίνα, σαλόνι, μπάνιο, καθιστικό και όλα τα συναφή (κινητά και ακίνητα).

Το μόνο που μένει είναι να βάλετε μπροστά και να «προγραμματίσετε» τη διαδρομή στον ουρανό, γιατί διαφορετικά μπορεί να χαθείτε ανάμεσα στα σύννεφα! Πάντως η θέα κόβει την ανάσα και το ταξίδι δεν περιγράφεται με λόγια… Το μόνο που θα σας λείψει ίσως είναι… οι αγαπημένοι σας γείτονες!

Εσεις θα θέλατε να πετάξετε με όλες σας τις ανέσεις? Εγω θα ήθελα διακοπές διαρκείας.

Απο: Βίκυ Νικολάου

Advertisements