Αυτός ο τελικός έχει δύο πολύ δυνατές ομάδες την Μπάγερ και τη Τσέλσι. Στις αρχές του παιχνιδιού η Μπάγερ πίεσε την  Τσέλσι και έφτιαξε κάποιες ευκεριες αλλά δεν κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ, είχε την κατοχ΄λη με 76%-24%.

Στο δευτερό ημίχρονο η Μπάγερ πίεσε πιο πολύ την Τσέλσι  αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ουτε ένα γκολ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του μάτς για ακρίβεια στο 83′ η Μπάγερ με μια καταπληκτική σέντρα για τον Μίλλερ, ο  οποίος έκανε κεφαλια, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίκτυα. Έτσι από το 83′ η Μπάγερ προηγήθηκε αλλά η Τσέλσι όπως πάντα δεν τα παρατάει και στο πρώτο της κόρνερ στο 88′ ο Ντροκμπά με κεφαλία ισοφάρισε το μάτς στο 88′.

Έτσι και οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση. Εκει η Μπάγερ έχασε το πέναλτι από αποκρουση του τερματοφύλακα της Τσέλσι.Μετά  οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι. Εκει όπου ανακηρύχθηκε ο νικητης  η Τσέλσι. Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι σε όλα τα πέναλτι έπεσε στην σωστή γωνιά αλλά μονο δύο πέναλτι καταφερε να αποκρούσει αλλά για την Τσέλσι δεν είχε σχέση αυτό γιατί κατέκτησε το UEFA CHAMPIONS LEUGUE.

Advertisements